Je bent hier: Home » Coaches » Ine Poelmans

Ine Poelmans

Narcismecoach in Limburg

Ik ben Ine Poelmans, narcismecoach in Limburg.

Net zoals bij iedereen hebben heel wat ervaringen mijn pad gekruist. Mijn leven geraakte in een stroomversnelling op het moment dat de draaglast groter was dan mijn toenmalige draagkracht!

Een levensbedreigende ziekte, ervaren en ontdekken van dysfunctioneel gedrag binnen mijn persoonlijke relaties…  Deze omstandigheden laten op fysiek, emotioneel, sociaal en financieel vlak diepe sporen na.

Met het besef dat ik op een andere manier verder moest, heb ik de stekker uitgetrokken. Ik volgde meerdere coaching opleidingen en trainingen.  Het inzicht dat ik hier ontwikkelde is de basis van mijn huidige uitdaging.

Ik weet dat kennis van en inzicht in situaties en omstandigheden héél belangrijk zijn.

Ik ervaar dat meerdere vaardigheden nodig zijn om beslissingen te nemen die je leven weer terug op het juiste spoor zetten. 

Ik voel dat positiviteit de motor is om dit allemaal ingang te zetten én te kunnen volhouden.

Mijn jarenlange beleving in ‘De universiteit van het leven’ hebben mij zelf laten zien en voelen wat narcisme met een persoon, gezin of gemeenschap kan doen.

Mijn ervaring als leraar en coach binnen I-coaching zijn een meerwaarde om mensen die langdurig emotioneel en/of fysiek onder stress gestaan hebben, te begeleiden in hun persoonlijke groei.

Mijn uitdaging binnen Narcismecoach.be is om jouw mentor te zijn, die ik vroeger nodig had om inzicht en support te krijgen tijdens dit volledige proces.

Praktisch

Een sessie duurt anderhalf uur zodat jij rustig jouw verhaal kan doen.
We bekijken dan samen wat in jouw geval de beste aanpak is.

Je betaalt 125 euro voor anderhalf uur coaching.

Boek hier meteen jouw privécoaching met Ine

Laden...
Deel mij:

Naam: Ine Poelmans

E-mail: eb.hcaocemsicran@eni

Tel: +32 478 24 45 51

Adres:

Praktijk kiné Robben Martens
Kempenseweg 75
3690 Zutendaal

Provincie: Midden-Limburg