Je bent hier: Home » Waarom klanten voor mij kiezen

Waarom klanten voor mij kiezen

Narcisme raakt de kern van je leven, ga dus niet over één nacht ijs. Ik heb narcisme overwonnen en volgde tal van opleidingen om jou te helpen het te verslaan.

1. Je wil oplossingen waarmee je aan de slag kan

Als NLP Master Practitioner doorgrond ik gedrag en weet ik hoe het te veranderen. Ik vertel jou waarom je partner, collega, baas, familielid of vriend(in) zich narcistisch gedraagt en hoe jij je daartegen wapent met krachtige, praktisch toepasbare technieken.

  • Krijg je persoonlijke begeleiding? Als Master Coach leef ik me vlot in jouw situatie in, vertel ik jou waar je staat en waar je uitweg ligt.
  • Volg je een open training? Als erkend trainer help ik jou en de andere deelnemers om van elkaar te leren en zo sneller te groeien.

2. Je wil begrip en doorleefd advies

Narcisme raakt de kern van je privé- en/of professionele leven. Ga dus niet over één nacht ijs en kies voor een partner die jou begrijpt en weet wat je meemaakt.

Ik heb narcisme leren kennen in een familiale, partner- én professionele context. En ik ben het levende bewijs dat je het kan overwinnen en daar als mens sterker uitkomt. Mijn missie? Jou helpen om de valkuilen te omzeilen en ook die positieve weg te gaan!

3. Je wil groeien als mens

Grenzen stellen, communiceren, onderhandelen, keuzes maken: de vaardigheden die je leert in de doorbraakworkshops zullen je van pas komen in allerlei domeinen van je leven. Je wapenen tegen narcisme is dus slechts de eerste stap…

Narcisme? Doe de check!

Is je partner, baas collega, vriend(in) of familielid een narcist? Deze check geeft je een indicatie en meteen advies op maat!

Wapen je tegen narcisme

Zet nu de eerste stap!

Infoseminar

Kom snel meer te weten over narcisme zodat je het sneller kan herkennen.

Doorbraakworkshop

Gedurende 2 dagen breken we samen door narcisme in 5 stappen!

Jaartraject met Mario

Wil je alles weten over narcisme? Dan neemt Mario jou mee door de theorie.

Jaartraject met Nelly

Wil je alles doen om te herstellen? Dan neemt Nelly jou graag mee in dit jaartraject