Je bent hier: Home » Waarom narcismecoach

Over Nelly De Keye

Zij overwon narcisme in een familiale, partner- én professionele context. En ze is het levende bewijs dat je daar sterker kan uitkomen. Na opleidingen NLP, coaching en training helpt ze nu anderen om de valkuilen te omzeilen en die positieve weg te gaan!

Nelly – van opleiding oorspronkelijk Klinisch Laborante – studeerde op latere leeftijd Handels- en consulaire wetenschappen. Ze werkte zeventien jaar in de verzekeringssector in een leidinggevende functie waar ze sinds 1990 ervaring opdeed met coaching en training.  Na een carrièreswitch volgde ze tal van opleidingen waaronder NLP –(neuro linguistisch programmeren) – Mastercoach en Trainerstraining in London – INLPTA (International NLP Trainers Association) alsook diverse opleidingen in aanverwante disciplines zoals Ericksoniaanse Hypnose, telkens bij de top – instructeurs van NLP.

Narcismecoach Nelly De Keye

Nelly De Keye is oprichtster van NARCISMECOACH.BE en is zelf ervaringsdeskundige.

De eerste narcismecoach in Vlaanderen

Na het herstel van een zware ziekte kwam het idee om iets te doen met de kennis en ervaring die ze heeft over narcisme.

Zo startte ze in 2016 met een praktijk als NARCISMECOACH. Die term vond ze zelf uit. Het is trouwens niet helemaal correct want het is niet de bedoeling narcisten te coachen, die hebben helemaal geen probleem (vinden ze zelf). Maar die term was wel herkenbaar voor we er mee te maken kreeg.

Zo ontstond NARCISMECOACH.BE en daarmee was Nelly de eerste Narcismecoach in Vlaanderen!

Nelly heeft een dubbele missie:

  • Meer kennis verspreiden over narcisme omdat velen er mee te maken hebben maar het niet herkennen.
  • Een aanspreekpunt zijn voor wie er mee te maken heeft. In haar eigen parcours vond ze nooit een gesprekspartner die begrip had voor wat ze doormaakte. Nu wil ze de ervaring die ze heeft delen om anderen te begeleiden om ook terug op een positieve manier in het leven te staan.

Het team van narcismecoach.be

Al snel bleek dat er heel veel nood was aan dergelijke begeleiding en besloot Nelly andere coaches op te leiden.

Door een zeer diepgaande opleiding en training kan men bij NARCISMECOACH steeds rekenen op bekwame coaches en kwaliteitsvolle hulpverlening die een breed gamma aan tools en vaardigheden ter beschikking van de coachee hebben.

Als team maken zij er een punt van om zich te blijven vervolmaken en steeds op zoek te gaan naar nieuwe tools en vaardigheden om steeds betere en professionele hulpverlening te kunnen aanbieden.

Het team van NARCISMECOACH.BE heeft in de afgelopen jaren dan ook al duizenden coachees begeleid naar een beter leven!

Nelly De Keye

Nelly De Keye

Mijn naam is Nelly De Keye, actief als Narcismecoach in Mechelen (provincie Antwerpen en Vlaams Brabant).

Mario Dekeyser

Mario Dekeyser

Mijn naam is Mario Dekeyser, narcismecoach in Oost- en West-Vlaanderen.

Narcismecoach.be staat voor kwaliteit

NARCISMECOACH.BE is een kwaliteitslabel dat garant staat voor de beste hulp die op dat vlak te vinden is.

Op vraag van Uitgeverij Manteau – De Standaard kwam in 2021 het boek: ‘Narcisme, herken en begrijp de narcisten in je leven’, een boek over narcisme in mensentaal dat een bestseller bleek te zijn en inmiddels al aan de negende druk is.

Ook de podcasts die inmiddels werden opgenomen krijgen prima commentaar.