Je bent hier: Home » Wat hebben verzekeringen met narcisme te maken?

Wat hebben verzekeringen met narcisme te maken?

Verzekeringen?

Narcisme en verzekeringen: op het eerste zicht hebben ze niets met mekaar te maken. Voor mij nochtans wel.

Een groot deel van mijn loopbaan werkte ik in de verzekeringssector. Toen ik begin jaren ’90 daarin startte en daarover ging studeren merkte ik dat ik al zowat mijn hele leven slecht verzekerd was en dat niet wist. Waarom had niemand de moeite genomen om mijn ‘portefeuille’ eens na te kijken en te optimaliseren.

Toen ik verantwoordelijk werd voor een ploeg adviseurs werd het mijn leuze: ‘Ik wil onze klanten de service geven die ik zelf had willen krijgen’. Ze hebben dat toen zeer gewetensvol gedaan, wat zeker heeft bijgedragen tot het succes van ons agentschap.

Ik heb me nu gespecialiseerd in narcisme en heb me tot doel gesteld om begrip op te brengen voor wie daar mee te maken heeft zoals ik graag begrip had gekregen toen het mij overkwam en ik het niet besefte.

Maar ik wil meer dan begrip bieden. Met wat ik leerde wil ik jou de kans geven om jouw leven te ‘optimaliseren’.

Je leven optimaliseren.

Op 10 en 11 december start ik met een tweedaagse training waarin je de technieken kan leren die ik toepaste om terug positief in het leven te kunnen staan.

Omdat ik tevreden klanten wil blijft het niet bij die 2 dagen, maar bied ik een volledig pakket aan waarin je gedurende 6 maanden opgevolgd wordt om ten volle voordeel te halen uit de training.

Narcisme ontkracht!Narcisme ontkracht

Wat krijg je in deze training?

Een bewezen 5-stappenplan dat narcisme ontkracht en jou doet groeien als mens:

  • Inzicht | Narcistisch gedrag is niet normaal en ligt niet aan jou. Bevrijd jezelf!
  • Zelfvertrouwen en eigenliefde | Word terug wie je bent en leer jezelf graag zien.
  • Grenzen stellen | Laat je niet meer opslokken, bescherm jezelf tegen narcisme.
  • Keuzes maken | Blijven of gaan? Je zal klaar zijn voor – soms moeilijke – keuzes.
  • Positiviteit | Je neemt je leven in eigen handen en leert er positief mee omgaan.

Een klankbord bij je buddy, als je dat wil. Lucht je hart, leer van elkaar en groei sneller dan met zelfhulpboeken of coaching. Uniek in België en Nederland!

Twee dagen volledige focus: neem afstand, ga nog dieper en boek meer resultaat. Dat alles in een mooie omgeving waarin je je batterijen oplaadt.

Communicatie, onderhandelen enz.: praktische technieken waarmee je thuis of op je werk meteen aan de slag kan. En die je een leven lang zal toepassen.

Een syllabus die je traject kort samenvat. En een boek dat extra inzicht en inspiratie biedt voor jouw verdere weg na de training (voorzien 2017).

Nelly De Keye

Jouw trainer

Nelly De Keye

Ik overwon narcisme in een familiale, partner- én professionele context. En ik ben het levende bewijs dat je daar sterker uitkomt. Na opleidingen NLP, coaching en training help ik nu mensen zoals jij om de valkuilen te omzeilen en die positieve weg te gaan!

Even praktisch

Deze training gaat door op 10 en 11 december 2016, telkens van 9u tot 18u. Je bent welkom op De Frimethe Toeffelhoek 40, 2531 Vremde in een aangename rustgevende omgeving. Overnachting is mogelijk en wordt aangeraden maar is door u zelf te regelen met De Frimethe. Om de training zo interactief mogelijk te maken, zijn er maximaal 12 deelnemers. Je betaalt 950 euro (incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor bedrijven) voor de volledige training inclusief broodjeslunch, syllabus en boek (voorzien 2017).

Na de tweedaagse training hebt u nog recht op een 2 persoonlijke coaching gesprekken (eventueel via skype)  van een uur en 6 maanden begeleiding per mail.

Voordien nodig ik je uit voor een twee uur durende wegwijzer om dieper in te gaan op je persoonlijke situatie en te zien waar je nu staat, waar je naartoe wil en hoe ik jou kan helpen. Kan ik jou niet helpen of heb jij er geen goed gevoel bij? Dan betaal je enkel 50 euro voor de wegwijzer.

Aanbod: vroegboekkorting!

Bij inschrijving op de website en betaling vóór 15 november 12u geniet je van een korting van €100 en betaal je €850 in plaats van €950.

Daarna geldt de normale prijs en zoals iemand recent opmerkte: ‘voor de prijs van een nieuwe telefoon kies ik voor een nieuw leven!’.

Jij ook?

Boek nu je plaats of contacteer me voor een wegwijzer!

Deel mij:

Narcisme? Doe de check!

Is je partner, baas collega, vriend(in) of familielid een narcist? Deze check geeft je een indicatie en meteen advies op maat!

MIS DIT GRATIS E-BOOK NIET!

Krijg een unieke kijk achter het masker van een narcist. Bonus: af en toe een waardevolle tip via e-mail.

E-book

Geen spam, uitschrijven kan eenvoudig.