Laden Evenementen

Themaworkshop: Grenzen stellen, hoe doe je dat?

07 februari 2018

Bij het woord ‘grenzen’ horen verschillende betekenissen. Hier gaat het over MENSELIJKE GRENZEN.

Wie samenleeft of werkt met een narcistisch persoon laat zich vaak volledig ‘opslokken’ door zijn/haar wereld. Grenzen stellen is daarom de basis voor elke evenwichtige relatie.

Deze workshop is dus interessant voor iedereen die weleens over zijn/haar grenzen laat gaan.

Hoogsensitieve personen – HSP – hebben door hun groot empatisch vermogen nogal eens moeite met het stellen van grenzen waardoor ze het risico lopen ongewild in situaties terecht te komen die hun normen en waarden aantasten en zo ten prooi te vallen van emotioneel of materieel misbruik.

Als we teveel grenzen stellen hebben we geen normaal emotioneel en sociaal leven. We bouwen als het ware een muur rondom ons.

Als we te weinig grenzen stellen verliezen we ons in de ander.

De kunst is dus gezonde grenzen stellen en bewaren, dat betekent de juiste grens, op het juiste ogenblik, met de juiste persoon in de juiste omstandigheden.

Maar hoe doe je dat dan?

In deze workshop leer je meer over grenzen stellen en hoe je dat kan oefenen om gezonde evenwichtige relaties te bekomen/behouden.

Door gezonde grenzen te stellen kan je vermijden in een destructieve relatie terecht te komen of je er uit te bevrijden.

Even praktisch

Deze themaworkshop gaat door op woensdagavond 7 februari om 19:00u in domein Koningsteen vzw, Oxdonkstraat 168 Kapelle op-den-Bos, 1880 België. Ontvangst vanaf 18:30u. Deelname €85 BTW incl, (excl voor zelfstandigen) een hapje en drankje zijn inbegrepen.

en kom meer te weten over grenzen.

 

Ik zal je daar graag verwelkomen!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
7 februari 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Bijdrage:
€85
Evenement Categorie:

Locatie

Koningsteen vzw
Oxdonkstraat 168
Kapelle op-den Bos, 1880 België
+ Google Maps
Telefoon
015/71 00 52
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Nelly De Keye
Telefoon
+32 475 78 00 32