Laden Evenementen

Narcisme ontkracht: Tweedaagse open training

10 december 2016 - 11 december 2016

Zit je vast in een privé- of werkrelatie met een narcistisch persoon? Deze training biedt jou een uitweg met een bewezen 5-stappenplan. Je komt er sterker uit, beloofd!

Narcisme ontmaskerd

Een narcistische partner, baas, collega of familielid, is eerst charmant en attent. Maar dat verandert, stap per stap. Manipulatie, leugens, bedrog: het gaat van kwaad naar erger. Tot jij helemaal op bent, leeggezogen. Met het gevoel dat je vast zit.

Deze training biedt jou een uitweg uit narcisme in je privé- of werkrelatie. En daar blijft het niet bij. Je zal jezelf beter leren kennen en er sterker uitkomen!

Wat krijg je in deze training?

 • Een bewezen 5-stappenplan dat narcisme ontkracht en jou doet groeien als mens:
  1. Inzicht | Narcistisch gedrag is niet normaal en ligt niet aan jou. Bevrijd jezelf!
  2. Zelfvertrouwen en eigenliefde | Word terug wie je bent en leer jezelf graag zien.
  3. Grenzen stellen | Laat je niet meer opslokken, bescherm jezelf tegen narcisme.
  4. Keuzes maken | Blijven of gaan? Je zal klaar zijn voor – soms moeilijke – keuzes.
  5. Positiviteit | Je neemt je leven in eigen handen en leert er positief mee omgaan.
 • Een klankbord bij je buddy, als je dat wil. Lucht je hart, leer van elkaar en groei sneller dan met zelfhulpboeken of coaching. Uniek in België en Nederland!
 • Twee dagen volledige focus: neem afstand, ga nog dieper en boek meer resultaat. Dat alles in een mooie omgeving waarin je je batterijen oplaadt.
 • Communicatie, onderhandelen enz.: praktische technieken waarmee je thuis of op je werk meteen aan de slag kan. En die je een leven lang zal toepassen.
 • Een syllabus die je traject kort samenvat. En een boek dat extra inzicht en inspiratie biedt voor jouw verdere weg na de training.

Jouw trainer? Nelly De Keye

Ik overwon narcisme in een familiale, partner- én professionele context. En ik ben het levende bewijs dat je daar sterker uitkomt. Na opleidingen NLP, coaching en training help ik nu mensen zoals jij om de valkuilen te omzeilen en die positieve weg te gaan!

Even praktisch

Deze training gaat door op 4 en 5 februari 2017, telkens van 9u tot 18u. Je bent welkom op De Frimethe Toeffelhoek 40, 2531 Vremde. Overnachting is mogelijk en wordt aangeraden maar is door u zelf te regelen met De Frimethe. Om de training zo interactief mogelijk te maken, zijn er maximaal 12 deelnemers. Je betaalt 950 euro (incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor bedrijven) voor de volledige training inclusief broodjeslunch, syllabus en boek.

Na de tweedaagse training hebt u nog recht op een gratis skype coaching (eventueel telefonisch) van een uur en 6 maanden begeleiding per mail, inbegrepen in de kostprijs.

Voordien nodig ik je uit voor een twee uur durende wegwijzer om dieper in te gaan op je persoonlijke situatie en te zien waar je nu staat, waar je naartoe wil en hoe ik jou kan helpen. Kan ik jou niet helpen of heb jij er geen goed gevoel bij? Dan betaal je enkel 50 euro voor de wegwijzer.

en leer hoe je narcisme
blijvend ontkracht.

Share This Event

 • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Begin:
10 december 2016 om 09:00
Einde:
11 december 2016 om 18:00
Bijdrage:
€950
Evenement Categorie:

Locatie

De Frimethe
Toeffelhoek 40
Vremde, 2531 België
+ Google Maps
Telefoon
+32 475 83 71 08
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Nelly De Keye
Telefoon
+32 475 78 00 32