Je bent hier: Home » Coaches » Ilke Verherstraeten

Ilke Verherstraeten

Mijn naam is  Ilke Verherstraeten . Ik ben narcismecoach met een praktijk in de zuidrand van Antwerpen. Met ervaring van enkele decennia in narcistische relaties, een degelijke coachopleiding  en een hele reeks verworven inzichten, werd het tijd om hiermee mensen te helpen .

-Hoe zinvol zou het  zijn mocht  ik ooit 1 iemand kunnen inspireren om op een positieve manier om te gaan met een destructieve relatie?- 

Dit werd gedurende jaren mijn leuze .

Ik onderging en overwon narcistisch misbruik en weet beter dan wie ook hoe moeilijk het is om – op een constructieve manier – hiermee om te gaan.  Eens het misbruik achter de rug volgt een lange tijd van verwerking en herstel .

Als jonge vrouw had ik de ambitie om een richting te kiezen die meer in de zorgsector lag. Maar een beroep in deze sector én de economische vooruitzichten, deden me beslissen om een heel andere richting uit te gaan . Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Er bleef een oningevulde wens om mensen te inspireren en op een andere weg te zetten .

Bij mij kan u terecht voor inzichten in narcisme of destructieve relaties . We gaan samen op zoek naar een nieuwe weg, een nieuw levenspad. Ik laat je zien – hoe je met vallen en terug opstaan, steeds terug opstaan – kan timmeren aan een nieuw leven .

Praktisch

Een sessie duurt anderhalf uur zodat jij rustig jouw verhaal kan doen.
We bekijken dan samen wat in jouw geval de beste aanpak is.

Je betaalt 115 euro voor anderhalf uur coaching (incl. BTW voor particulieren, + BTW voor zelfstandigen).

Boek hier meteen jouw privécoaching met Ilke

Laden...

Naam: Ilke Verherstraeten

E-mail: ilke@narcismecoach.be

Tel: +32 479 90 99 73

Adres:

Steenakker 17
2550 Kontich

Provincie: Zuidrand Antwerpen